вверх  обратно

Юрий Кондраков: "Вряд ли одесситы в этом сезоне у нас выиграют. Им не хватает меня, конечно!"

4.02.2022

Гравець Будівельника Юрій Кондраков розповів, чи відновився після хвороби і чи готовий зіграти проти своєї колишньої команди.

- Юра, як проходило твоє відновлення після коронавірусу? Чи самоізолювався від новонародженої дитини і чи підтримував якось фізичну форму в цей період?

- Коли отримав негативний тест, одразу ж повернувся до тренувань. Зайвих кілограмів не набрав. Навпаки - навіть трішки скинув, адже намагався слідкувати за харчуванням. Підтримував форму, намагався робити деякі вправи з вагою – з пляшками води в 19 літрів присідав, підтягувався, займався на тренажерах у парку, робив розтяжку.

Від дитини не самоізолювався, жили, як і раніше. Дружина перенесла хворобу важче ніж я, близько тижня мала підвищену температуру.

 - В яких ти стосунках нині з гравцями Одеси? Чи є хлопці, з якими залишилося спілкування поза баскетбольним майданчиком?

-З Одеси ні з ким не спілкуюся, лише іноді з Роном Гутманом. Знайомі з Кирилом Марченком, він свого часу розпитував мене про цей клуб.

- Минулого сезону, коли ти грав у складі Одеси проти Будівельника, тобі вдалося закинути вирішальний кидок, який допоміг одеситам здобути перемогу. Чи згадуєш зараз той матч, і які емоції, спогади в тебе виникають?

- Згадую з позитивними емоціями. Пам’ятаю, що напередодні гри сказав головному тренеру Олегу Юшкіну, що почуваюся дуже добре, відчуваю, що можу показати хорошу гру. Попросив мене не дуже замінювати. Оскільки в попередньому поєдинку я зіграв лише хвилин 20, хоча протягом сезону грав більше. Отже, сказав, що тренер може на мене розраховувати. Ймовірно він повірив мені, дав повний карт-бланш. І я показав хорошу гру. Були класні емоції. В овертаймі був упевнений, що заб’ю. Така впевненість, гадаю, є у кожного, хто закидав переможний кидок у грі, і вони розуміють, про що я кажу.

 - Як тобі адаптація Арчі Гудвіна? Вже відчуваєте, шо він більше розуміє команду?

- Адаптація ще триває. Арчі потроху вливається. Зараз уже значно краще ніж було, коли він тільки приїхав, та ще й не спав уночі через зміну часових поясів. Нині відчувається, що він уже в колективі, що може щось запитати у мене або інших гравців. Арчі – класний гравець і класний хлопець. Можу сказати про нього лише позитивне.

- Нинішня Одеса здатна перемагати Будівельни»?

- Взагалі-то, кожна команда може обіграти кожну. Втім, навряд чи одесити цього сезону у нас виграють. Їм бракує, звісно, мене!

- Готуєшся зіграти проти Одеси?

- Я готовий грати в повну силу і показувати свій рівень без обмежень у ігровому часі. Чекаю лише сигналу від тренера.  І не лише в цьому матчі! Я готовий давати команді більше.

Источник: Будивельник

Добавил: vodolaz
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.