вверх  обратно

Топ-5 сенсаций сезона в Суперлиге Windrose

7.02.2022

На вихідних столичний Будівельник на своєму паркеті поступився Хіміку, перервавши свою п'ятиматчеву переможну серію і дозволивши супернику перервати свою шестиматчеву серію без перемог.

Після цього результату ми вирішили згадати інші сенсаційні результати цього сезону у Суперлізі Windrose.

26.09 Черкаські Мавпи – Будівельник 90:85

Вже перший тиждень нового сезону приніс нам сенсаційний результат. Київський Будівельник, поступився у Черкасах. Враховуючи нинішні позиції команд цей результат виглядає дуже несподіваним, але і тоді від багатьох здивував.

Гра пройшла у рівній боротьбі. Досить сказати, що жодного разу за матч різниця у рахунку не перевищила десяти очок. Більшу частину ігрового часу попереду був Будівельник, але в кінцівці матчу краще виглядали мавпи, які святкували перемогу 90:85.

3.10 Кривбас – Київ-Баскет 88:85 ОТ

Другий тиждень здивував результатами новачка Суперліги Кривбаса, який виграв обидва стартові матчі вдома. Спершу у Тернополя, а через два дні у Київ-Баскета в овертаймі.

В основний час Кривбас відіграв чотирнадцятиочкове відставання, яке було у команди перед стартом четвертої десятихвилинки, а за чотири секунди до кінця основного часу двома точними штрафними Коренюк перевів гру в овертайм. У додатковій п'ятихвилинці перемогу могли вирвати обидва колективи, але удача усміхнулася криворіжцям.

22.10 Миколаїв – Дніпро 87:74

24.10 Кривбас – Дніпро 82:71

Дніпро важко увійшов у сезон, вилетівши з Кубка Європи ФІБА, та програючи один за одним матчі у чемпіонаті. Але все одно виїзд до Миколаєва та Кривого Рогу оцінювався як шанс покращити свою ситуацію в турнірній таблиці.

Проте результатом виїзду стали дві поразки. У грі з Миколаєвом дніпряни жодного разу за поєдинок не вели в рахунку і були гіршими за своїх суперників за відсотком реалізації кидків з усіх дистанцій. А у матчі з Кривбасом команда Дмитра Болдаєва просто жахливо провела першу половину та програла її з різницею у вісімнадцять очок.

12.11 Одеса – Київ-Баскет 94:86 ОТ

Одесити виглядали андердогом матчу з врахуванням того, що довелось грати фактично весь матч стартовою п’ятіркою. Гравці старту зрештою провели на майданчику понад тридцять хвилин, а Чарльз Каллісон взагалі за всю гру з овертаймом відпочивав лише 24 секунди.

Але з самого початку гри одесити вчепилися у свого суперника залізною хваткою. Весь час колективи йшли ніздрі в ніздрю і жодного разу за весь матч жоден із клубів не зміг організувати собі двозначну перевагу.

Гра перейшла до овертайму, де підопічні Олега Юшкіна не промахувалися з лінії штрафних (6 із 6), а кияни промазали чотири потенційно рятувальні триочкові на останній хвилині. Несподівана перемога господарів – 94:86.

6.02 Будівельник – Хімік 68:75

Свіжий результат і несподівана перемога команда, яка втратила двох легіонерів за останній час, тоді як Будівельник набрав непогану форму.

На старті матчу Будівельник виглядав впевненіше, але на початку другої чверті Хімік несподівано додав і зумів не лише зрівняти рахунок, а й вирватись вперед, зробивши ривок +8. Після перерви Хімік заграв ще краще, проте і Арчі Гудвін відзначився парою ефектних данків.

Все вирішила заключна чверть, де Хімік зумів вирвати перемогу.

Источник: Суперлига

Добавил: vodolaz
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.