вверх  обратно

Вячеслав Петров: "Никаких сюрпризов сборная Северной Македонии нам не создала"

30.11.2021

Центровий збірної України В'ячеслав Петров у мікст зоні після перемоги над Північною Македонією у матчі кваліфікації на Кубок світу-2023 прокоментував результат гри

 
Петров за 34 зіграні хвилини набрав 6 очок, зробив 7 підбирань та 4 передачі.
 
"Задоволений результатом, що ми здобули цю перемогу. У першій половині не все виходило, особливо в нападі було важко забити в наші кільця свої кидки, але дякувати Богові, що в другій половині трохи полетіло і ми здобули цю перемогу.
 
У принципі жодних сюрпризів вони нам не створили. Все, що ми готувалися, вони й грали. У захисті ми у першій половині відіграли добре, пропустили 34 очки – це гарний захист. А ось у нападі самі промазали свої кидки і цим створили собі проблеми. У другій половині все склалося навпаки.
 
Яку оцінку поставив би збірній за матчі з Грузією та Північною Македонією? Ми зіграли на 7 з 10. Тому що була прикра поразка у Грузії. Але нічого, у нас є ще гра у відповідь проти них у Києві – постараємося здобути інший результат".

Источник: ФБУ

Добавил: vodolaz
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.