вверх  обратно

Айнарс Багатскис: “Свои последние матчи за сборную Украины Кравцов еще не сыграл”

31.12.2021
Головний тренер збірної України Айнарс Багатскіс в інтерв’ю пресслужбі ФБУ прокоментував травму лідера команди Артема Пустового та можливе повернення до національної команди В’ячеслава Кравцова.
 
Нещодавно травму в клубі отримав лідер команди Артем Пустовий. Чи є шанс, що він зіграє в лютому?
- Надія є завжди. Він плаває в басейні — це те, що я знаю (сміється - ред.). Я не хочу сказати, що я дуже слідкую за цим. Я знаю, що є травма, і що продовжується реабілітаційний процес. Я знаю те, що мені треба знати. Артем наразі це дуже важлива ланка збірної України. Десь навіть хотілося б сказати, що це незамінний гравець. Він нам дуже потрібен і я впевнений у тому, що він гратиме в лютому.
 
В’ячеслав Кравцов набрав гарну форму і останнім часом демонструє сильний баскетбол. Чи є у нього шанс повернутися до національної збірної?
- Сто відсотків, шанс є. Коли є два матчі за півроку, ми дивимося по ситуації. Досвідчений гравець має бути в збірній тільки на майданчику, ві не має бути на лаві запасних. Славі нічого не треба доводити і я дуже радію, що зараз він грає. Я говорив з ним і хочу сказати, що останні матчі за збірну Кравцов ще не зіграв.  
 

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.