вверх  обратно

Драган Баич: "Мы в Киеве, чтобы выложиться по полной и попытаться выиграть"

29.11.2021

Головний тренер збірної Північної Македонії Драган Баїч висловив надію на позитивний результат поєдинку проти України у відборі на Кубок світу-2023.

"Україна грала проти Грузії та чинила добрий опір. У них відмінний склад і дуже досвідчений тренер. Нам потрібно якнайбільше відпочити та підготуватися до гри у понеділок.

Безперечно, довга подорож створює для нас додаткові проблеми, тому що часу на аналіз та підготовку дуже мало. Щиро кажучи, всі готувалися до зустрічі з Іспанією. Але ми робимо все можливе, щоб провести повний аналіз того, що на нас чекає у дуелі з Україною.

Тим не менш, ми тут у Києві з наміром викластися на постну. І з амбіціями спробувати виграти цей матч. Впевнений, що від гри до гри ця команда зростатиме. Атмосфера в команді справді хороша. Я працюю з багатьма гравцями, і мені подобається робота, яку я роблю тут", - цитує Байіча сайт Федерації баскетболу Північної Македонії.

Гра другого туру кваліфікації на Кубок світу-2023 Україна – Північна Македонія відбудеться сьогодні, 29 листопада. Початок о 19:00. 

Источник: ФБУ

Добавил: vodolaz
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.