вверх  обратно

35 очков Джиана Клавелла в матче против "Днепра": хайлайты

30.10.2021

Атакуючий захисник Будівельника Джиан Клавелл зіграв черговий індивідуально потужний матч. Лідер киян допоміг своїй комнаді здобути виїзну перемогу над Дніпром з рахунком 100:87.

Вийшовши у старті, Клавелл відіграв 35 хвилин, за які встиг набрати 35 очок (6/9 двоочкових, 6/7 триочкових, 5/7 штрафних), зробив 7 підбирань та 5 передач. Рейтинг ефективності Клавелла становив 36 балів.

35 очок — новий персональний рекорд результативності Клавелла в поточному сезоні та другий показник в лізі (рекорд у захисника Кривбаса Зака Коупленда, який в домашньому матчі проти Київ-Баскета набрав 46 очок).

Також Клавелл став автором третього кращого показника сезону за рейтингом ефективності. Індивідуальний рекорд у Зака Коупленда — 39 балів, а другий рейтинг у розігруючого Дніпра Ді Джея Купера — 38 балів.

Клавелл залишається лідером чемпіонату за середньою результативністю. Клавелл в середьому в 11 матчах регулярного чемпіонату набирає вражаючі 26.9 очка. Другим у рейтинзі йде Майк Девіс з Харківських Соколів (18.8 очка), третій Дювон Максвелл (18.4 очка).

Джиан посідає друге місце в рейтинзі найефективніших гравців Суперліги Windrpse. Середній показник рейтинга ефективності у Клавелла становить 23.6 бали. Лідирує у списку Дювон Максвелл — РЕ 24.3.

До вашої уваги хайлайти Джиана Клавелла в матчі проти Дніпра: 

Источник: Официальный сайт Суперлиги Windrose

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.