вверх  обратно

Главный тренер женской сборной Украины Срджан Радулович возглавил Будивельник-НУФВСУ

29.09.2021

Головний тренер національної жіночої збірної України відтепер керуватиме дебютантом жіночої Суперліги - Будівельником. На цій посаді провідний фахівець замінив Інну Кочубей.  

Допомагати Радуловичу у київському клубі буде екс-гравчиня національної збірної України Олександра Радулович.

Нагадаємо, Срджан Радулович очолив жіночу збірну України у 2019-му році. З жовтня 2017-го він був асистентом попереднього наставника національної команди – Горана Бошковича. Також чорногорський спеціаліст очолював збірні України U14, U15 та U18. Раніше Радулович працював головним тренером у сербській «Войводині», угорському «Шопроні», російських «Спартаку» і «Надєжді», а також в бердянській «Чайці».

Олександра Радулович (Горбунова) - легендарна вихованка бердянського баскетболу. Зіграла 76 матчів за національну збірну України та 20 за молодіжні. 2004 року Олександра впродовж одного сезону стала двічі найкращою на континенті, виборовши титули MVP на чемпіонатах Європи U18 та U20. 2008 року Олександра грала в Матчі зірок Євроліги.

У першому турі регулярного чемпіонату Будівельник двічі поступився чинному чемпіону України – Прометею (1 матч – 73:103, 2 матч – 67:88).

 

Источник: ФБУ

Добавил: 
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.