вверх  обратно

ФБУ дисквалифицировала выступавших в незарегистрированных соревнованиях игроков

28.07.2021

Директорат чемпіонату України ФБУ розглянув 27 липня питання щодо застосування санкцій до гравців Михайла Горобченка, Дениса Железняка, Владислава Шишенка (зареєстровані в БК Кривий Ріг), Михайла Гладуна, Михайла Бублика (зареєстровані в СК Прометей-2) та Серафима Новікова (реєстрація в СДЮШОР №16, м. Київ) через участь останніх у незареєстрованому змаганні, яке відбулося 24 липня у Кривому Розі (УСЛ 3х3).

Відтак Директорат ФБУ ухвалив рішення застосувати до порушників наступні санкції:

заборона участі у двох наступних матчах чемпіонату України (та/або Кубку України) сезону-2021/22;

заборона участі в аматорських змаганнях ФБУ, або змаганнях, які проводяться під егідою ФБУ, терміном до 31 серпня включно.

Примітка: Згідно з рішенням Виконкому ФБУ від 24.06.2021, усі гравці, зареєстровані в ФБУ на момент ухвалення рішення, мають право брати участь лише в офіційних змаганнях ФБУ або змаганнях, які проводяться під егідою ФБУ та FIBA зареєстрованих в установленому порядку.

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.