вверх  обратно

В Украине стартует большой летний сезон 3х3. Названо место первого турнира

8.06.2021

В Україні стартує літній сезон 3х3. Федерація баскетболу України та титульний спонсор літнього чемпіонату України – ТМ «Паріматч» готові розпочати ефектний та емоційний сезон. Незабаром буде оприлюднено повний календар чемпіонату України. Головний чемпіонат країни 3х3 Паріматч вбере у себе серію етапів та масштабний Суперфінал.

Літній сезон 3х3 стартує з середини червня і завершиться у серпні. Переможець літнього сезону отримає від ФБУ путівку на один із Челенджерів FIBA 3x3.



Стартовим етапом чемпіонату України стане турнір у Тростянці, який відбудеться 19-го червня. Етап чемпіонату України на Сумщині прийме пам'ятка архітектури XVIII століття - Кругли двір, який є окрасою Тростянця. Саме біля нього буде розміщено два професійні ігрові корти FIBA. Окрім традиційних змагань, серед чоловічих та жіночих команд ФБУ готує турніри U17 та U14.

Реестрація на етап чемпіонату України 3х3 у Тростянці

Відзначиться відкриття сезону і солідним призовим фондом. Він складатиме 50 тисяч гривень. Стартовий тур відзначиться насиченою шоу-програмою, серією майстер-класів, інтерактивними ігровими зонами та присутністю футкортів для гостей.



Реєстрація на тур у Тростянці уже відкрита, тому не зволікай стартувати з кращими командами України у сезоні 3х3 та відкрити нову локацію. Фіналісти чоловічих та жіночих змагань цього етапу чемпіонату України отримають путівки у Суперфінал PRO туру Паріматч 3х3.

Источник: ФБУ

Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.