вверх  обратно

Женская сборная Украины не вышла на Евробаскет-2021

6.02.2021
Жіноча національна збірна України завершила виступ у кваліфікації чемпіоната Європи-2021. Команда Срджана Радуловича виграла останній матч відбора у збірної Фінляндії (91:75) і посіла друге місце в групі G.
 
Для виходу в фінальну частину чемпіоната Європи нашій команді потрібно було опинитись серед п’яти кращих команд, які посіли другі місця в своїх групах. 
 
На жаль, інші матчі, від яких залежала доля збірної України завершилися з рахунками, які не дозволили нашій команді потрапили до топ-5 других команд у кваліфікації.
 
Збірна Словаччини перемогла Нідерланди 61:50 (група Н), Латвія здолала Німеччину (група І) з рахунком 78:57, а Ізраїль програв Чорногорії 52:78 (група В). Всі три результати не влаштовують збірну України, яка втратила математичні шанси на вихід у фінальну частину. Результат матчу Болгарія — Греція, від якого також могла залежати доля перепустки на ЧЄ-2021, значення вже не має.
 

Таким чином, від групи G, в якій виступала жіноча збірна України, на чемпіонаті Європи зіграє лише команда Бельгії, яка вигравши всі шість матчів кваліфікації, посіла перше місце в квартеті.  

Рейтинг других команд. Таблиця оновлюється:
 

Источник: ФБУ

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.