вверх  обратно

Ольга Яцковец: “Всегда рада, когда еду в сборную — это как возвращение домой”

1.02.2021
Українська форвардиня Ольга Яцковець у поточному сезоні стала лідеркою Вінтертура — одного з фаворитів першого дивізіону чемпіонату Швейцарії. У 13 матчах регулярного чемпіонату Яцковець в середньому набирє 18.3 очка, робить 9.8 підбирання, 2.3 передачі, 1.3 перехоплення та 1.2 блок-шота, реалізуючи 56.7% кидків з гри.
 
Наша легіонерка не змогла допомогти збірній України під час матчів попереднього ігрового вікна кваліфікації чемпіонату Європи-2021. Але зараз Яцковець повернулась до національної команди і допоможе їй у надважливих поєдинках відбору на Євробаскет проти Португалії (4 лютого, 20:00, трансляція XSPORT) та Фінляндії (6 лютого, 17:00, трансляція XSPORT).
 
“Треба ще потренуватись. Мені трохи важче, адже я тільки почала працювати із командою і не знаю відразу всіх комбінацій. Але, думаю, що потроху награємо.
 
Я завжди радію, коли їду до збірної, адже для мене це, як повернення додому. Мені було дуже шкода, що я не змогла допомогти команді під час попереднього ігрового вікна. Я вболівала за дівчат, але зараз я із захватом поїхала до збірної і налаштована на роботу.
 

Що мотивує демонструвати хороший баскетбол? За мене вболівають мої батьки, вони та мій перший тренер дивляться кожен мій матч — для мене це і є мотивація. Хочу доводити, що можу грати за кордоном і можу грати добре”.  

Источник: ФБУ

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.