вверх  обратно

Виталий Зотов: "Словенцы - чемпионы, но квалификацию играют другие люди"

23.11.2020
Розігруючий національної збірної України Віталій Зотов розповів про підготовку команди до матчів кваліфікації Євробаскета-2022 проти Словенії (28 листопада) та Австрії (30 листопада).
 
“З такою проблемою я зіткнувся вперше, тому, гадаю що грати в “баблі” — це правильне рішення. Всі команди знаходитимуться там, буде ізоляція та контроль. Ми не контактуватимемо з людьми, лише з командою. 
 
Мене ця ізоляція не лякає. У нас в збірній багато хто перехворів. Я, наприклад, 17 днів сидів вдома, досвід вже є. У хлопців мабуть також. Будемо там разом, будемо спілкуватись. 
 
Настрій позитивний, до збірної завжди приємно приїздити. Всі один одного знають і атмосфера хороша. В Києві втягувались у процес, провели два тренування. В Словенії вже готуватимемось безпосередньо до суперника. Словенці — чемпіони, але кваліфікацію грають інші люди, основного складу не буде. Буде лише 3-4 гравці, які завойовували трофей. Основний акцент на них, треба підготуватись до них і, думаю, нічого страшного немає.
 

У мене все добре, 10 днів вже тренуюсь після карантину. Почуваю себе добре, дихаю добре, я в хорошій формі. По хлопцям також бачу, що всі тренувались і всі готові”.   

Источник: ФБУ

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.