вверх  обратно

В сентябре стартует чемпионат Украины по кибербаскетболу

21.09.2020
 
Федерація Баскетболу України та Федерація кібербаскетболу України наприкінці вересня проведуть всеукраїнський турнір з НБА2К21. Ми запрошуємо всіх хто вболіває, підтримує та грає у баскетбол NBA 2k21 приєднатись до старту осіннього кібербаскетбольного сезону України 2020.
 
У першому турі змагань візьме участь 24 зареєстровані учасники. Вони зіграють у турнірі під назвою Ukrainian Cyber Basketball Tournament 1х1. Турнір пройде командами та оригінальними складами оновленої гри NBA2K21.
 
Реєстрація гравців на чемпіонат України Ukrainian Cyber Basketball Tournament 1Х1 за цим посиланням вона триватиме до 26-го вересня.
 
Пізніше з усіх зареєстрованих гравців турніру буде сформовано перші професійні команди Pro-AM 5x5, які у подальшому зіграють у відбірковому турнірі та виборюватимуть право представляти нашу країну у складі збірної України на другому FIBA ESPORT OPEN.
 
Однак, коло учасників не обмежується 24-ма геймерами, абсолютно усі гравці, які пройдуть процедуру реєстрації, отримають місце на «лавці запасних» і у подальшому зможуть замінити будь-якого гравця під час турніру, а також взяти участь у другому турі чемпіонату України.

Слідкуйте за новинами на офіційних сторінках UCBF та ФБУ:
Fecebook UCBF;
телеграм-чат UCBF
 
Сайт: FBU.ua 
Instagram: fbu_official

Телеграм канал ФБУ 

Источник: ФБУ

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.