вверх  обратно

Сборная Украины продолжает тренировки в Запорожье

26.11.2018

Чоловіча національна збірна України продовжує підготовку до матчів кваліфікації ЧС-2019. Підопічні Євгена Мурзіна провели вечірнє тренування на паркеті ПС Юність в Запоріжжі, який прийматиме матч проти чемпіонів Європи команди Словенії. Ця гра відбудеться 29 листопада о 19:00.

У порівнянні з ранковим тренуванням, яке стала першим в рамках поточного тренувального табору, до команди додалися два гравці. Представнки іспанської Ліги АСВ капітан збірної України В’ячеслав Кравцов та бігмен Володимир Герун вже прибули до Запоріжжя і тренувалися разом із командою.

Більш досвідчені гравці головної чоловічої команди країни організували своєрідне посвячення для новачків, влаштувавши традиційну процедуру закидання дебютантів м’ячами. Відзначимо, що FIBA акредитувала на матч Ігоря Бояркіна та Андрія Мироненка, які були додані до розширеного ростера пізніше і замінили травмованих Ткаченка та Петрова.

Завтра, 27 листопада, команда також проведе два тренування і до табору збірної приєднаються Олександр Кобець та Іссуф Санон. 

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.