вверх  обратно

Сборная Украины начнет второй раунд отбора на КМ-2019 домашним матчем с Испанией

1.07.2018

Чоловіча національна збірна України з баскетболу поступилась команді Латвії у заключному матчі першого раунду кваліфікації Кубка світу-2019. У другій грі нашої групи В команда Туреччини на виїзді перемогла Швецію (77:52), посівши в підсумку перше місце у квартеті. Збірна України пропустила на друге місце Лавтії і завершила перший етап на третій позиції.

Становище у групі В після першого раунду відбору:



Тепер Туреччина, Латвія та Україна у другому раунді відбору гратимуть в одній групі з трьома кращими командами групи А - Іспанією, Словенією та Чорногорією. Іспанці, які в заключному матчі перемогли Білорусь (80:60), вже точно завершують груповий етап на першому місці, а словенці та чорногоріці в матчі, який наразі триває, визначають команду яка посяде друге місце.

Таким чином, стало відомо, з ким команда Євгена Мурзіна зіграє перший матч другого раунду: 14-го вересня наша національна команда гратиме вдома проти титулованої збірної Іспанії.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.