вверх  обратно

Евгений Мурзин: "Мы получили хороший опыт"

23.06.2018

Головний тренер чоловічої національної збірної України Євген Мурзін прокоментував перший контрольний матч в Ізраїлі, у якому наша команда здобула перемогу.

"Вчора ми провели дуже хороший спаринг. Команда Ізраїлю була зовсім іншої у порівнянні з чемпіонатом Європи. У них відбулася зміна тренера, суттєво омолодився склад. Зараз у них немає домінуючого центра, тому вони грають у швидкий, агресивний баскетбол, проводили багато здвоювань проти наших гравців, які призводили до втрат. Мені здається у нас у цій грі антірекорд по втратах і навіть попри це команда домінувала більшу частину поєдинку, часом перевага була дуже великою. Ми грали з акцентом через високих, мали перевагу, виграли 52 підбирання. Наприкінці ізраїльтяни скоротили відставання, влучили дальні.

Ми отримали чимало необхідної інформації, працювати є над чим, ми грішили прийняттям хибних рішень у простих ситуаціях, але це була перша гра із Липовим і Джетером, які з нами майже не тренувалися. Якщо Олександр увійшов без особливих проблем, то Пуху є куди покращувати свою гру. Сподіваємося, що до нас долучиться в Києві у понеділок і Сергій Гладир, а також чекаємо на повернення тренерів Максима Міхельсона, який був у Нью-Йорку і Віталія Чернія, у якого закінчився сезону Литві.

Сьогодні ми будемо грати теж зі збірною Ізраїлю і я хочу більше подивитися тих гравців, які отримали мало хвилин у першій грі".

Источник: ФБУ

Добавил: aks700
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.