вверх  обратно

ФБУ утвердила регламент Суперлиги

5.06.2018

У наступному сезоні у Суперлізі буде представлено 10 команд, змагання будуть відбуватися у 4 кола за підсумками яких буде сформовано 4 пари плей-офф, таке рішення  президентів клубів Суперліги сьогодні затвердив виконком ФБУ. Водночас клуби Суперліги Парі-Матч до 1 липня мають письмово підтвердити свою участь у турнірі 2018-19 рр.

Систему проведення головного чемпіонату  змінено не буде. Базовими ігровими днями будуть четвер і субота, для клубів, які виступатимуть у єврокубках, а також для клубів, які гратимуть в парі із ними ігрові дні будуть п’ятниця і неділя. У домашніх залах кожної з команд Суперліги коштом ФБУ будуть встановлені системи відео повторів для арбітрів, адаптовані під умови конкретної арени, також буде скасовано інститут комісарів матчів.

Нагадаємо, що усі ігри Суперліги Парі-Матч будуть транслюватися каналами Xsport i ObozTV. При цьому, кожен з каналів матиме свій ігровий день для показу ігор в ексклюзиві.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.