вверх  обратно

ФБУ проводит лицензионные тренерские курсы

24.04.2018

Починаючи з 2018 року з метою підвищення якості підготовки фахівців ФБУ запроваджує єдину систему реєстрації, підготовки та ліцензування баскетбольних тренерів в Україні.

Навчання буде здійснюватися за наступними тренерськими категоріями:

1) Категорія "В" - надає право здійснювати тренерську діяльність в баскетбольних клубах/командах, які беруть участь в  обласних, міських та районних змаганнях, що проводяться під егідою ФБУ, а також ВЮБЛ.

2) Категорія "А"  - надає право здійснювати тренерську діяльність в баскетбольних клубах/командах у чемпіонатах України, що проводяться під егідою ФБУ: Студентська баскетбольна ліга, Дивізіон "В" Вища ліга (жінки), Перша та Вища ліга (чоловіки), Міжнародних змаганнях збірних команд у вікових категоріях U14-U15.

3) Категорія "PRO" - надає право здійснювати тренерську діяльність в баскетбольних клубах/командах, які беруть участь у чемпіонатах  серед чоловічих та жіночих команд (Суперліга) Дивізіону "А"; Чемпіонатах Європи та Світу в усіх вікових категоріях.

До 26 квітня 2018 року на сайті ФБУ триватиме реєстрація для тренерів, які планують пройти навчання і отримати ліцензію категорії А та В.

Для зарахування до навчальних груп відповідної категорії необхідно на сайті ФБУ у розділі реєстрація http://fbu.ua/registration-coach (реєстрація тренера) заповнити анкетні данні на відповідний рівень (з урахуванням вимог до кандидатів для кожного з рівнів), обрати місце відвідання курсів (м. Київ, м. Рівне, м. Харків, м. Одеса, м. Дніпро) та оплатити вартість навчання.

Вартість навчання на ліцензійному рівні «В» становить – 200 грн., на ліцензійному рівнів «А» – 500 грн.

Тренери, які не пройдуть курси та не отримують відповідну ліцензію, згідно до пункту 6.2. «Положення про навчання та атестацію тренерів з баскетболу» до керівництва команд, під час участі у змаганнях які проводяться під егідою ФБУ, допускатися не будуть.

Ліцензійні курси будуть проведені протягом двох навчальних модулів (перший – у квітні-травні, другий – у серпні місяці 2018 року). Після проходження повного навчального циклу кандидати на отримання відповідної ліцензії складатимуть письмовий екзамен.

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.