вверх  обратно

ФБУ дисквалифицировала тренеров команд ВЮБЛ

21.03.2018

Директорат чемпіонату України на засіданні 20 березня розглянув низку дисциплінарних порушень. На жаль, розпал боротьби на баскетбольних майданчиках у деяких випадках виходить за межі правил.

Під час туру ВЮБЛ серед команд юнаків 2003 р.н. з 13 по 16 березня, який відбувався у Харкові, в останній ігровий день змагань у поєдинку між командами збірної Харківської області та  МСДЮСШОР (Вінниця) тренер команди харків’ян Олег Чек отримав дискваліфікуючий фол за те, що двічі вдарив  рукою по обличчю гравця своєї команди Сорокіна.

Під час туру юнаків також 2003 р.н. у Черкасах, в останній ігровий день змагань 16 березня в поєдинку ДЮСШ-12 (Запоріжжя)  -  СДЮШОР-16 (Київ) тренер киян Леся Полуяхтова отримала два технічних фоли: перший -  за вихід на майданчик та фізичний контакт із гравцем своєї команди під час живого м’яча, другий - за образливі висловлювання на адресу судді-секретаря гри Куценко.

За 14 секунд до закінчення четвертої чверті гри тренер Полуяхтова Л.А. відмовилася продовжувати гру та забрала свою команду  майданчика, за що отримала поразку «позбавленням права» з рахунком 20:0.

Читайте: Затверджено дати проведення поєдинків плей-оф Суперліги Парі-Матч
Директорат вважає неприйнятною поведінку тренерів юнацьких команд, неприпустимими випадки фізичного контакту (удари, штовхання, запотиличники тощо) з боку тренерів до гравців і прийняв рішення про дискваліфікацію тренера Олега Чека на п’ять чергових календарних ігор чемпіонату ВЮБЛ. Тренера Лесю Полуяхтову за здійснення фізичного контакту стосовно свого гравця дискваліфіковано на одну  чергову календарну гру Чемпіонату ВЮБЛ (27.03.2018 р. СДЮШОР-16 (Київ) – ДЮСШ-12 (Запоріжжя) та оштрафовано на 1000 гривень за образи секретаря під час гри.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.