вверх  обратно

Пух Джетер должен сыграть за Украину со сборными Латвии и Швеции

30.01.2018

Пух Джетер підтвердив своє бажання зіграти у лютому за збірну України. Під час зимового вікна відбору на чемпіонат світу 2019 року захисник Пух Джетер приєднається до збірної України. Тяньцзинь за який виступає Джетер у чемпіонаті Китаю, попри останні успіхи не зможе пробитися у плей-офф і чемпіонат для клубу українця закінчиться уже 11 лютого. Відтак жодних перешкод для того щоб Джетер зіграв у матчах зі збірними Латвії і Швеції немає. Статистика Джетера у китайській лізі 29,3 очки, 4,4 підбирання і 6 результативних передач у середньому за гру, зазначимо, що у Китаї, як і у НБА баскетбольні поєдинки тривають 48 хвилин.

У збірній України Джетер виступав н ЄвроБаскеті – 2013 і на чемпіонаті світу – 2014, на останньому турнірі він здобував у середньому за гру по 15,4 очки, 3 підбирання і робив 5 результативних передач. На ЄвроБаскеті у 2013 році показники Джетера були наступними: 13,5 очок, 3,5 підбирань, 4,1 передач.

Наразі збірна України посідає друге місце у відбірній групі, перемігши шведів на їхньому майданчику і поступившись вдома фаворитам групи – туркам. Нагадаємо, що 23 лютого у Ризі у рамках відбору на чемпіонат світу збірна України зіграє зі збірною Латвії, а 26 лютого у Києві прийматиме збірну Швеції.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.