вверх  обратно

Матч звезд Суперлиги: определились победители конкурсов

27.01.2018

Програму заходу відкривав конкурс майстерності, у якому виступали чотири команди по три гравці. У кожній була баскетболістка жіночої Суперліги, легіонер та українець.

У першому півфіналі Мала Ведмедиця у складі Ольги Краєвської, Вука Йовановича та Клима Артамонова здолала Велику Ведмедицю (Вікторія Касаткіна, Шахід Девіс, Сергій Попов).

У другому півфіналі Сузір’я Стрільця (Олена Бойко, Генрі Дугат, Юрій Кондраков) перемогло Сузір’я Овна (Юлія Мусієнко, Деррік Колтер, Олександр Мішула).

У вирішальному поєдинку вправнішими виявилися гравці Малої Ведмедиці – 00:57.3. Стрільці впоралися з завданням за 01:08.5.

Після конкурсу майстерності на майданчик вийшли снайпери. На радість місцевим уболівальникам на першому етапі найкращий результат показав лідер Миколаєва Олексій Онуфрієв – 22 бали. У вирішальний етап також вийшли Павло Ревзін, Руслан Отверченко, Олександр Тищенко.

У підсумку Ревзін за хвилину набрав 17 балів, Отверченко – 14, Тищенко – 11, а переміг господар майданчика – Онуфрієв. Він встиг влучити 28 разів.

Переможець отримав чек на 20 000 від компанії MonBat.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.