вверх  обратно

Матч звезд Суперлиги возвращается! Продолжается продажа билетов

6.02.2022

Вперше за останні 2 роки! 19 лютого 2022 року, в київському Палаці спорту відбудеться довгоочікуваний баскетбольний івент — Матч Зірок Суперліги Windrose! Столична арена прийматиме протистояння команд кращих українських гравців та топових легіонерів елітного дивізіону, а також традиційні конкурси. 

На вас очікуватимуть безліч сюрпризів, зірки спорту та музики, неймовірне світлове шоу та концерт! Спеціальна пропозиція до Нового 2022 року -22% на квитки! Придбати квитки вже можна за цим посиланням.

Це ще не все! Ми дуже вас любимо і хочемо збиратись разом завжди!

Купуй одразу квитки на матч Збірної України з чинними чемпіонами світу збірною Іспанії 27 лютого та подвоюй знижку -44% на поєдинок збірних!

Новорічна акція діє тільки до 10 січня! Не зволікай! Коли ми відкриємо всі таємниці, буде дорожче, та квитків на всіх не вистачить!

Також ми підготували сюрприз для справжніх поціновувачів: купуй 1-2 ряд перед паркетом у VIP-секторі та насолоджуйся вишуканим фуршетом!

*Промокод зі знижкою на гру Україна - Іспанія прийде у листі після покупки тікетів на Матч Зірок.

Источник: Официальный сайт Суперлиги

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.