вверх  обратно

Обнародована программа первого модуля лицензионных курсов ФБУ для получения тренерской категории "PRO"

23.01.2018

26 січня у київському Палаці спорту стартує перший модуль з підготовки баскетбольних тренерів для здобуття ними категорії "PRO". Фактично цього року вперше в Україні буде запущено освітню програму для баскетбольних тренрів. Вона охоплює підготовку різнопланових фахівців, окремі навчальні програми будуть функціонувати для дитячих тренерів, тренерів, які працюють із командами майстрів чи студентськими колективами. Ця програма покликана підвищити загальний рівень підготовки баскетбольних фахівців в Україні, дати новий імпульс для розвитку тим хто бажає розвиватися у професії.

Заняття категорії  "PRO" передбачають роботу фахівців, які працюють з командами Суперліги, Вищої ліги збірними України у різних вікових категоріях. Згодом протягом найближчих півроку буде запущено перші модулі з підготовки баскетбольних тренерів категорій "А" і "В".

Місце проведення ліцензійних курсів «PRO» – м. Київ, Палац спорту
(3-й та 4-й поверхи), Спортивна площа 1. Вхід зі боку ФБУ
Тел: 239-86-01 (02)
Тел/Факс: 239-86-03
Тел. голови комісії з професійної підготовки тренерів: 0979656355

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.