вверх  обратно

Состоялось совещание президента ФБУ с представителями женских клубов

16.01.2018

16 січня у Києві відбулася робоча зустріч президента ФБУ Михайла Бродського з менеджментом жіночих клубів Суперліги і Вищої ліги.

Зокрема, Михайло Бродський обговорив з присутніми проблемні кадрові питання, які беруть свій початок у юнацькому баскетболі. За його словами виник певний дисонанс – з одного боку сильна національна збірна на чолі з капітаном - Аліною Ягуповою, з іншого боку посередній рівень кваліфікації гравців у більшості жіночих клубів.

Також президент поцікавився думками представників клубів щодо оптимальної кількості команд у Дивізіонах. Постало питання підвищення кваліфікації тренерів. Михайло Бродський доручив Департаменту з проведення змагань збільшити інтенсивність обміну досвідом серед тренерів у регіонах, проводити семінари, зустрічі. За його словами семінари у регіонах мають проводити кращі тренери, які працюють в Україні: Володимир Холопов, Ірина Щипакіна, Елеонора Чек, Олена Федченко та Інна Кочубей.

Не оминув президент ФБУ і можливе покращення у клубній роботі. Зокрема поліпшення маркетингу, впізнавання бренду жіночого баскетболу та продаж квитків і атрибутики під час домашніх матчів команд.

   Генеральний секретар ФБУ Володимир Драбіковський зосередив увагу присутніх на тому, чому матчі Чемпіонату України не варто розпочинати раніше 18:00 у будні. Як відомо, у вихідний день рекомендовано грати не раніше 12:00. Він підкреслив, що за глядацькою підтримкою прийде і спонсорська.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.