вверх  обратно

ФБУ применила санкции за нарушения на матче ВЮБЛ в Хмельницком

13.12.2017

Директорат чемпіонату України з баскетболу ФБУ розглянув інцидент, який стався під час проведення матчів ВЮБЛ серед команд юнаків 2004 р.н. у м.Хмельницькому  25-26 листопада. Тоді дводенний конфлікт між тренером команди ДЮСШ-1 з Житомира Ткаченком О.П. та старшим суддею туру Шуляком Р.В. спровокував агресивну поведінку з боку одного з уболівальників та напад на тренера житомирян.

Після ретельного розгляду інциденту вирішено тренера житомирян Ткаченка відсторонити на 3 місяці від керівництва командами в усіх вікових категоріях ВЮБЛ. Суддю Шуляка оштрафовано на 1000 грн з попередженням про можливість відсторонення від усіх змагань у разі повторного порушення. Команди Хмельницького у всіх вікових категоріях ВЮБЛ позбавлені на 1 рік права домашнього майданчику за порушення положень «Інструкції щодо організації охорони громадського порядку і безпеки під час проведення ігор Чемпіонату України».

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.