вверх  обратно

Национальная сборная Украины готовится к турниру в Греции

6.08.2017

7 серпня чоловіча національна збірна України стартує на другому підготовчому турнірі перед ЄвроБаскетом-2017 у Греції. Команда Євгена Мурзіна у півфіналі зіграє проти збірної Великобританії, а в другому матчі зійдуться господарі турніру та команда Румунії.

Напередодні гравці української команди поділилися своїми враженнями від минулого турніру у Тренто і тренувального процесу, який після повернення з турніру в Італії продовжився в Києві. Форвард Володимир Конєв задоволений тим, як проходить підготовка до континентальної першості. 

- Пройшло лише два тижні, до того ж у Словенії так потренувалися добре з навантаженнями, тому перші ігри це не показник. Не грали наші лідери Фесенко, Лукашов - наш основний розігруючий. Результат на цих іграх була не основна наша мета, основна мета задіяти якомога більше гравців, подивитися на них, у нас зараз багато гравців. Такі цілі, мабуть, у тренера. Зважати на результат поки не варто. Потихеньку йдемо, усе згідно графіку. Мені особисто дуже подобається цьогорічна підготовка. Усе йде планово, поступово, я задоволений.

Поки не зовсім задоволений своїм фізичним станом Павло Крутоус, проте гравць впевнений, що до старту чемпіонату Європи йому вистачить часу, щоб набрати оптимальні кондиції. Відзначимо, що Павло на турнірі в Італії участі не брав, таким чином матчі в Патрах стануть для нього першими контрольними поєдинками влітку 2017 року.

- Ще турніри є попереду, ще будемо грати. По фізичному стану, можна сказати, що готовий я ще не на 100%. Зараз потроху набираємо форму, зігруємося, ще усе попереду, у нас ще є майже місяць, щоб набрати фізичну форму. Психологічно у мене усе чудово, відмінно, позитивний настрій, бажання працювати, боротися.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.