вверх  обратно

Состав сборной Украины покинул плеймейкер

5.08.2017

До старту ЄвроБаскета залишається менше чотирьох тижнів. Тренерський штаб збірної України на чолі із Євгеном Мурзіним поступово наближається до визначення оптимального складу гравців.

Напередодні розташування збірної залишив Остап Чолій. На сьогоднішній день поступився у боротьбі за позицію першого номера і повернувся додому. Остап позитивно оцінив свій досвід перебування у тренерському таборі збірної України.

Нагадаємо, що 2014 він уже долучався до роботи у національній команді, але тоді його перебування разом зі збірною обмежилося лише трохи більше ніж одним тижнем. Зараз він отримав значно більше досвіду і навіть узяв участь у одному з тренувальних турнірів. Так що наступного разу він з радістю відгукнеться на пропозицію повернутися до збірної.

- Цього разу я набагато більше часу в команді. Більше був з хлопцями, більше поспілкувався з ними. Минулого разу я був лише півтора тижня, а зараз їздив з командою в Італію та Словенію.
Тут трохи інший стиль баскетболу, більш технічний. У Канаді я більше граю другого та першого номера. Так що для мене не важко було адаптуватися до збірної.
Останнього разу я приїздив до України одразу після Революції Гідності. Були великі помітні зміни навколо. Тепер уже в Києві та Івано-Франківську життя більше повернулося в звичне русло.

 

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.