вверх  обратно

Руслан Отверченко: "Сейчас сборная Украины в идеальном месте для игры и тренировок"

25.07.2017
Атакуючий захисник збірної України поділився своїми враженнями перед першим цього літа тренувально-підготовчим турніром національної команди.

- За великим рахунком, суперник під час першого турніру особливого значення не має. До товариської зустрічі із голландцями цілеспрямованої підготовки ми не ведемо. На цьому етапі значно більше важливо налагодити власну гру на усіх ділянках майданчику, над цим і працюємо, часу не так і багато уже 27 липня вирушаємо з Кранської Гори до Тренто, де і відбудуться перші контрольні матчі. Зараз тренери готують наші власні взаємодії, набираємо поступово оберти.

- Перші тижні після початку роботи дуже важливо правильно входити у тренувальний режим, у вас змінився тренер з фізпідготовки, як тобі з ним працюється? Можливо під час грецького етапу твоєї кар’єри перетинався із ним?
- Ні, ми раніше не були знайомі, але зараз знайшли спільну мову одразу і не лише я. Петрас ладить з усіма гравцями. Якщо, наприклад, у Дениса (Лукашова) чи Кирила (Фесенка) чи ще у когось з хлопців виникали якісь питання він оперативно намагався їх вирішити. Його підхід до роботи і методика для набора форми мені подобається.

- Схоже настрій у тебе на початку сезону збірних у тебе хороший?
- Так, усе чудово, усі між собою спілкуємося, усі раді бачити один одного, робота йде за планом. Місце для підготовки і першого турніру вибрано просто ідеально.

Нагадаємо, чемпіонат Європи серед чоловічих команд пройде з 31 серпня по 17 вересня. Збірна України гратиме в групі з командами Ізраїля, Грузії, Литви, Німеччини та Італії.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.