вверх  обратно

В новом сезоне ФБУ организует звездный уикенд Суперлиги

31.05.2017

На засіданні президії ФБУ, яке відбулася вчора, обговорювали можливий формат проведення матчу зірок Суперліги сезону 2017-2018. Представники президії ухвалили рішення, щодо нового формату проведення цього івенту. Так було ухвалено проводити повноцінний зірковий вікенд, який проходитиме протягом двох днів. Першого дня відбудеться матч зірок жіночої Суперліги, а другого конкурсна програма та матч зірок чоловічої Суперліги.

Нагадаємо, що цього сезону вперше за останні п’ять років в Україні відбувся матч зірок Суперліги. У березні 2017-го його прийняв Дніпро.

Місце і дата проведення майбутнього зіркового вікенду буде визначена пізніше.   

Головні рішення президії ФБУ:

1. Прийнята система проведення змагань у всіх лігах Чемпіонату України.

2. Прийнято рішення провести Матч Зірок у наступному році в більш розширеному форматі та провести Матч Зірок для гравців жіночих команд.

3. Затвердили суми заявочних та членських внесків до ФБУ.

4. Дозволили ротацію легіонерів (одне посвідчення – одна ротація).

5. Прийняли рішення про перерахування 50 % від суми внесків від клубу за фізичних осіб (гравці, тренери, лікар, адміністратор, ін.) до обласної федерації, яку представляє баскетбольний клуб.

6. Прийняли рішення про внесення до призового фонду Кубку України 50% від суми внеску заявочного внеску клубу за участь у кубкових змаганнях.   

7. Внесені зміни щодо розміру оплати роботи суддів, комісарів, секретарів.

8. Затвердили обов’язкові умови контрактів з клубами гравців, тренерів.

9. Внесені зміни в Регламент Юнацької ліги в статтях про час участі гравців у грі, системи зонного захисту та заслонів для команд підлітків до 14 років.

10. Прийнято рішення щодо регіональних аматорських ліг: усі регіональні аматорські ліги повинні пройти реєстрацію у ФБУ.  Розмір членського внеску учасника аматорської ліги (гравця, тренера, ін.) 100 гривень. Судді з посвідченням ФБУ не будуть обслуговувати незареєстровані змагання.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.