вверх  обратно

Женская сборная Украины провела открытую тренировку

16.05.2017

16 травня, напередодні відльоту до Риги на два товариські матчі зі збірною Латвії, національна жіноча збірна України провела відкрите тренування у Пущі Водиці. Тут на базі Міжнародної Тенісної Академії вона готується до Чемпіонату Європи, який стартує у Чехії.

Позаду перший тиждень зборів, Головний тренер команди Володимир Холопов поступово змістив акценти з індивідуальної до командної роботи. Зокрема під час звітного тренування дівчата відпрацювали ранній напад, напад у пікенролі, захисну вправу "Шел дріл", відточували кидкову майстерність.

Перед відкритим тренуванням на запитання журналістів відповіли на прес-конференції головний тренер національної жіночої збірної України Володимир Холопов, гравець збірної України Катерина Дорогобузова і представник ТМ Парі Матч Віталій Місюра.

Володимир Холопов:

Наша сила – не в індивідуальності гравців, а у командній грі. Ось у цьому нашу силу бачу. Не у прізвищах окремих виконавців. Ми маємо побудувати команду як один механізм, і втрата будь-якого гравця не має позначитися на результатах команди. Якщо нам вдасться цього досягти, поставити гарний захист у першу чергу, і ми будемо виглядати як команда… можу повторитися, якщо ми зіграємо так, як ми зіграли у гостях проти збірної Сербії, такий малюнок, така скамійка, така аура, якщо так буде – нам по силах вирішити будь-які завдання.

Катерина Дорогобузова:

- Ми не були фаворитами перед початком кваліфікаційного турніру, це дозволяло нам ні про що не турбуватися, грати у своє задоволення, показувати усе, що ми вміємо, і нам усе вдалося. Зараз, коли нас оголосили чи не головними претендентами на титул, це дуже приємно, але водночас це свідчить про те, що усі команди вже не зможуть нас недооцінити. І кожний противник вже буде дуже ретельно до нас готуватися.

Вадим Місюра:

- Ми, як торговельна марка Парі Матч, із задоволенням відзначаємо, що рівень баскетболу сьогодні дійсно зростає і хочемо побажати, щоб наші чарівні дівчата показали на майданчику не тільки свою природню красу, а й здобули такі необхідні для досягнення мети перемоги.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.