вверх  обратно

Утвержден логотип и принцип проведения Матча Звезд Суперлиги

25.02.2017

12 березня у Дніпрі відбудеться Матч Зірок Суперліги Парі-Матч. Вчора на президії ФБУ було затверджено принцип проведення зіркового матчу. Команди будуть розподілені за географічним принципом. До першої збірної увійдуть клуби, які розташовані на Південному Заході країни, до другої – команди з Північного Сходу.

Південний Захід: "Хімік", "БІПА", "Черкаські Мавпи", "Миколаїв", "Волиньбаскет".

Північний Схід: "Будівельник", "Дніпро", "Запоріжжя", "Кремінь", "Політехнік".

Тренерами збірних будуть наставники команд, які посідають вищі місця турнірної таблиці у Суперлізі Парі-Матч. Так, зі збірною Південного Заходу працюватиме Віталій Степановський та Вадим Пудзирей, а з командою Північного Сходу – Володимир Коваль та Денис Журавльов.

Збірні команди формуватимуть таким чином:

- стартові п'ятірки – на підставі проведення народного голосування через сайт ФБУ. При цьому у кожну позицію в двох збірних тренерська комісія визначає по 5 претендентів для голосування. Голосування триває протягом тижня, починаючи з 26 лютого;

- друга п'ятірка – на підставі проведення голосування всіх гравців Дивізіону "А" (Суперліга);

- по два гравці до кожної команди доукомплектовуються на підставі проведення голосування тренерів команд Дивізіону "А" (Суперліга).

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.