вверх  обратно

ФБУ оштрафовала арбитра на 400 грн

7.02.2017

Директорат Чемпіонату України повідомляє, що під час гри 05.02.2017 р. між жіночими командами Вищої ліги "Полтава" - "ДЮСШ-Чайка" (Бердянськ) тренером команди "ДЮСШ-Чайка" (Бердянськ) був наданий протест на результат гри.

Згідно "Правил проведення 26-го Чемпіонату України з баскетболу серед жіночих команд", старший суддя матчу Ломан Сергій ( ст. 67.4) за порушення, що допущені під час виконання своїх функціональних обов’язків, повинен сплатити обов’язкові грошові внески:
1.   За відсутність повідомлення до Директорату про результат матчу ( ст. 68.7.1) - у розмірі 200 (двісті) гривень;
2.   За відсутність інформації про протест (ст. 68.7.3), за ненадання самого протесту (ст. 41.3) - у розмірі 200 (двісті) гривень.

Оплату обов’язкового грошового внеску треба зробити впродовж трьох (3) робочих днів. У випадку порушення строків оплати суддя Ломан С. не буде допущений до наступної та подальших ігор до моменту фактичної сплати повної суми внеску.

У випадку повторного порушення впродовж сезону обов’язковий грошовий внесок подвоюється, суддя Ломан С. буде відсторонений від суддівства до закінчення сезону.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.