вверх  обратно

Сборная Украины прилетела домой после триумфа в квалификации Евробаскета

24.11.2016
Збірна України прилетіла додому після тріумфу у кваліфікації ЄвроБаскету

Частина національної жіночої збірної України, а саме Ганна Зарицька, Ольга Дубровіна, Євгенія Спітковська, Дар’я Завидна і Міріам Уро-Ніле повернулися до Києва після перемоги у гостях над збірною Сербії. Також прилетіли лікар команди Віктор Козирєв, менеджер збірної України Наталя Жержерунова і власне, один з головних творців цього успіху, головний тренер Володимир Холопов.

Решта дівчат роз’їхалися по клубах з Сербії.  Дубровіна і Зарицька грають у чемпіонаті Казахстану, найзручніша стиковка рейсів у них через Київ. А Спітковська, Завидна і Уро-Ніле виступають в українських клубах. Нагадаємо у матчі заключного, шостого, туру кваліфікації ЄвроБаскету Сербія - Україна вирішувалася доля переможця у групі D. Обігравши чинних чемпіонок Європи і бронзових призерок Олімпіади у Ріо-2016 на їхньому майданчику 88:82, українки посіли підсумкове перше місце, вигравши усі шість матчів відбору. Тепер у статусі переможниць групи вони матимуть преференції під час жеребкування фінальної стадії ЄвроБаскету. Церемонія відбудеться 9-го грудня, а сам чемпіонат Європи пройде у Чехії у червні наступного року.


Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.