вверх  обратно

Назван состав женской сборной Украины на ближайшие матчи Евробаскета-2017

10.11.2016

Головний тренер національної жіночої збірної України з баскетболу Володимир Холопов визначився зі складом команди, що готуватиметься під його орудою до чергових матчів кваліфікації ЄвроБаскету-2017 з командами Німеччини (19.11.2016 – Одеса) та Сербії  (23.11.2016 – Ніш). Виклик до збірної отримали 14 гравців.

 

Жіноча збірна України

1. Д’Андра Мосс, - "Мерсін МБК" (Туреччина),
2. Євгенія Спітковська –  "Авангард" (Україна),
3. Ольга Дубровіна –  "Тигри Астани" (Казахстан),
4. Аліна Ягупова – "Лілль" (Франція),
5. Катерина Дорогобузова – "АЗС УМКС" (Польща),
6. Людмила Науменко – "Лілль" (Франція),
7. Ганна Ольховик – "Спортіва Понта Делгада" (Португалія),
8. Таїсія Удоденко (Бовикіна) – "Німбурк" (Чехія),
9. Ганна Зарицька –  "Тигри Астани" (Казахстан),
10. Олеся Малашенко – "Мерсін МБК" (Туреччина),
11. Валерія Бережинська – "Фламерс Кароло Баскет" (Франція),
12. Дар’я Завидна – "Тім-СКУФ" (Україна),
13. Віта Горобець – "Тім-СКУФ" (Україна),
14. Міріам Уро-Ніле – "Тім-СКУФ" (Україна).

Для проведення навчально-тренувальних зборів команда збереться в Одесі 12 листопада. Проживатиме у "Villa Pinia eco hotel", тренуватиметься на майданчику УСК "Одеса" (колишній СК "Краян") О 17:00 того ж дня Володимир Холопов проведе перше тренування збірної України.

Володимир Холопов:

- Не усі дівчата прибудуть до тренувального табору збірної України 12 листопада. В цей день у деяких країнах ще гратимуться матчі національних чемпіонатів. То ж перше тренування ще буде в обмеженому складі. Але це та ситуація, на яку ми не можемо вплинути. Краще, щоб гравець відіграв за клуб і потім у піднесеному настрої прибув у розташування збірної. Умови проживання у "Villa Pinia eco hotel" дуже гарні, нічого поганого не бачу у тому, що нас возитиме на тренування до УСК "Одеса" комфортабельний автобус. Знов-таки, це ситуація, на яку ми не можемо вплинути. Є, як є. 

- На збори ви викликали 14 гравців, хоча до заявки на матч треба внести 12 прізвищ.
- Зі складом 12 гравців я визначатимуся перед кожним конкретним матчем. Є різні випадки. Можливо хтось раптово захворіє, або ж у когось буде мікротравма. Тобто зараз у списку – 14 гравців, що безпосередньо готуватимуться до ігор з Німеччиною і Сербією.

Про медіа-день для преси буде повідомлено додатково.

Кваліфікаційний матч до ЄвроБаскету-2017 між національними збірними України та Німеччини розпочнеться в УСК "Одеса" 19-го листопада о 17:00.

Нагадаємо, на сьогодні групу D кваліфікаційного турніру до ЄвроБаскету-2017 одноосібно очолює збірна України.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.