вверх  обратно

ФБУ объявляет конкурс на создание логотипа СБЛУ

28.10.2016

Федерація баскетболу України оголошує конкурс на створення логотипу для Студентської баскетбольної ліги.

Якщо ви любите баскетбол так само, як любимо його ми, якщо ви хочете увійти в історію вітчизняної Студентської ліги, як автор її першого логотипу, ви креативні і сповнені ідей - цей конкурс для вас.

Надсилайте свої роботи на sblu_fbu@ukr.net або studbasketliga@gmail.com з позначкою "Конкурс. Логотип СБЛУ" і вигравайте цінні призи від Федерації баскетболу України, Студентської баскетбольної ліги, партнерів та спонсорів.

Роботи приймаються до 17 листопада 2016 року включно. Три кращих конкурсних роботи перейдуть до наступного етапу. Переможець буде визначатися шляхом відкритого голосування в соціальних мережах в групі СБЛУ в Facebook (https://www.facebook.com/studbasket/) і в VКontakte (https://vk.com/studbasketligueukraine).

Результати конкурсу будуть оголошені впродовж тижня після його завершення.

Нагородження відбудеться на півфінальному етапі СБЛУ, в одному з 4-х дивізіонів, наближеному до регіону проживання переможця!

* Вітається зв'язок роботи з логотипом ФБУ.

"ФОТО МІСЯЦЯ"

Також ФБУ оголошує конкурс на краще фото місяця СБЛУ на регіональному етапі. На переможців чекають призи. Фото має відповідати наступним вимогам: 600х400 pix мінімум, містити ігровий момент або емоції глядачів. Надсилати на ті ж адреси, зазначені вище до 5 числа наступного місяця. Переможця оголошуємо кожного 10 числа.

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.