вверх  обратно

Евгений Мурзин: "Для Украины матч с Косово - этап подготовки перед битвой в Киеве"

14.09.2016

Головний тренер збірної України Євген Мурзін більше чекає домашнього матчу зі словенцями, який закриває відбіркову кампанії. Та навіть попри це не списує з рахунків Косово, у якого завданням номер один у цій кваліфікації - здобути свою першу перемогу у своїй історії.

"Звісно на сьогодні у голові багато думок про Словенію. Я нічого не приховаю, якщо скажу, що гру проти Косово ми розцінюємо, як етап підготовки до суботнього матчу у Києві. Для нас це важливий етап підготовки із серйозним завданням – перемогти. Це теж потрібно розуміти, ніяких здирницьких настроїв немає, ми розуміємо, що Косово може зробити сюрприз у цій групі у будь-якому матчі.  У них є сильний лідер – Доллмен і непогана стартова п’ятірка. Решта гравців ротації суттєво поступаються у своєму класі. Спробуємо показати хорошу гру і водночас не розкрити усі наші карти, наші останні напрацювання перед матчем зі Словенією", - говорить Мурзін.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.