вверх  обратно

Евгений Мурзин сократил состав сборной Украины до 13 человек

23.08.2016

Ігрова підготовка національної чоловічої збірної України до кваліфікаційного турніру Євробаскету -2017 виходить на фінішну пряму. Нагадаємо, стартують українці у ньому 31 серпня домашнім матчем зі збірною Болгарії. Сьогодні вранці хлопці провели заключне тренування перед відльотом на останній підготовчий турнір до Естонії.

У Міжнародній тенісній Академії у Пущі Водиці працювали усі ті гравці, кого залишив Євген Мурзін у тренувальному таборі команди. Головний тренер скоротив список команди з 15 до 13 гравців. Лави збірної залишили Петров і Сандул. Безпосередньо до Естонії вирушать 12 виконавців, без Руслана Отверченка. Але він продовжить роботу у збірній.

Тренування носило тактичний характер. У ньому Євген Мурзін задіяв в активних вправах і трьох своїх асистентів - Олега Юшкіна, Олександра Лохманчука і Олександа Ворону (який нещодавно почав працювати у тренерському штабі збірної). Елементи командної взаємодії відпрацьовано, залишається успішно втілити тренерський задум у матчах.

Суперники на турнірі  чотирьох націй - збірні Естонії, Албанії та Ізралю. Саме матчем з господарями у День Незалежності українці розпочнуть боротьбу у Талліні.

Источник: ФБУ

Добавил: slavka1967
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.