вверх  обратно

Сборная Украины сыграет с Германией в Одессе

20.08.2016

Національна жіноча збірна України з баскетболу проведе свій черговий матч кваліфікаційного етапу до чемпіонату Європи-2017 в Одесі. Мова йде про гру п’ятого туру проти збірної Німеччини, яка має відбутися в одеському "Краяні". Про це повідомив головний тренер української збірної - Володимир Холопов. Наразі в одеському залі ведуться ремонтні роботи. У планах їх завершити до старту сезону у "Суперлізі Парі-Матч", адже сюди переїде одеська "БІПА".

Матч зі збірною Німеччини українська збірна проведе 19 листопада. Збиратимуться дівчата в Одесі, за п’ять днів до старту матчу. Нагадаємо, що сьогодні жіноча збірна України завершує свій восьмиденний тренувальний збір у Міжнародній тенісній академії в Пущі Водиці.

Після чотирьох турів кваліфікаційного етапу до чемпіонату Європи наші дівчата посідають першу сходинку у непростій групі "D". При  цьому українки у першому колі вже обіграли своїх головних конкуренток – збірну Німеччини та збірну Сербії.     

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.