вверх  обратно

В чемпионате Украины в дивизионе "А" (Суперлига) будет 10 клубов

16.08.2016

Сьогодні (15-го серпня) МБК "Миколаїв" та одеська "БІПА" підтвердили участь у чемпіонаті України в дивізіоні "А" (Суперліга). Раніше участь у турнірі підтвердили 8 команд. Таким чином у сезони 2016-2017 у головному чемпіонаті України виступатиме 10 клубів. У порівнянні з минулим сезоном кількість команд зросла на одну. Серед учасникі і чотири новачки: "Будівельник", "Дніпро", "Авантаж-Політехнік" та "Кремінь".

Клуби, які підтвердили свою участь у Суперлізі:

"Хімік" (Южне)

"Кривбас" (Кривий Ріг)

"Дніпро" (Дніпро)

"Будівельник" (Київ)

"Авантаж-Політехнік" (Харків)

"Черкаські Мавпи" (Черкаси)

"Запоріжжя" (Запоріжжя)

"Кремінь" (Кременчук)

"БІПА" (Одеса)

МБК "Миколаїв" (Миколаїв)
 
Нагадаємо, що чемпіонат України в дивізіоні А (Суперліга), буде проведений у два етапи. Перший етап сезону 2016/2017 , на відміну від попереднього, пройде у три кола. Старт Суперліги планується 1-го жовтня.

У плей-оф Суперліги традиційно зіграє 8 клубів. Перша стадія плей-оф (1/4) триватиме до двох перемог однієї з команд, натомість півфінальна серія та матчі за нагороди триватимуть до трьох перемог.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.