вверх  обратно

Установлены очередные баскетбольные конструкции (обновлено)

19.07.2016


Триває соціальний проект зі встановлення баскетбольних конструкцій в рамках популяризації гри. Мешканці Києва отримали біля своїх помешкань чергові стійки від ФБУ та громадської організації депутата Київради Олександра Пабата.

Нові конструкції встановлено за такими адресами: вул. Зодчих 6-А; бульв. Кольцова, 15; бульв. Кольцова, 20; вул. Симиренко, 2-В; вул. Велика Кільцева, 1-Б (ЗНЗ 235); бульв. Кольцова, 31.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Спільно із спонсорами ФБУ вперше в вітчизняній історії  реалізує унікальний соціальний проект зі встановлення баскетбольних конструкцій.

Спонсори та меценати оплачують виробництво нових баскетбольних щитів, стійок, які потім отримують школи, учбові заклади і навіть прості двори житлових кварталів по всій країні.

На жаль, в Україні дуже мало баскетбольних площадок з відповідним покриттям. Але є бажання місцевих активістів змінити щось на краще у своєму мікрорайоні. Доходить до того, що місцеві органи влади йдуть на зустріч по виділенню землі або по вирішенню питання асфальтування існуючих майданчиків лише після того, як активісти пред’являть баскетбольні конструкції для цих майданчиків. Тому інколи ми йдемо назустріч заявникам і забезпечуємо їх конструкціями аби ті могли предметно шукати місцевого спонсора на облаштування покриття для майданчиків.

Тому для Федерації не зрозуміла критика з боку деяких коментаторів у соціальних мережах щодо передачі баскетбольних конструкцій. Цікаво, а що ці коментатори самі зробили для розвитку баскетболу в країні, скільки стійок вкопали, скільки щитів і кілець встановили, скільки майданчиків заасфальтували або вкрили гумою. Нехай спробують прозвітувати.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.