вверх  обратно

Евгений Мурзин прокомментировал проблемы сборной Украины

15.07.2016

Євгеній Мурзін, головний тренер збірної України: "На жаль, не зможуть нам допомогти Гладир, Зайцев і Глєбов. У них травми різної тяжкості, але кожен з них, за станом здоров’я, не можуть працювати у повну силу. До останнього думали щодо Глєбова, але травма, яку він отримав наприкінці сезону потребує реабілітації. За рішенням лікарів йому потрібно дати час на відновлення і не задіювати у тренувальному процесі. Є проблеми зі здоров’ям також у Липового та Пустозвонова, але станом на сьогодні ми сподіваємося, що вони зможуть допомогти нашій команді.

Виходячи з цих втрат нам потрібно було додатково викликати гравців. Сьогодні ми викликали трьох виконавців, які можуть претендувати на участь у матчах кваліфікаційного етапу. Серед них два захисники та форвард, це: Олександр Рябчук, Андрій Лєбєдінцев та Станіслав Тимофєєнко. Рябчук уже прибув у розташування збірної, Лєбєдінцев приїде у табір команди сьогодні ввечері, Тимофєєнко на зв'язок поки не виходив. Офіційне запрошення по Тимофєєнку ми відправили до клубу, з ним також особисту розмову мав менеджер збірної - Андрій Лєбєдєв".

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.