вверх  обратно

Алексей Печеров: "Должны с ребятами выполнить задачи, ради которых собрались"

14.07.2016

Якщо поглянути на список кандидатів до збірної України, що їх викликав головний тренер збірної Євген Мурзін на навчально-тренувальні збори, прізвище "Печеров" кидається у вічі. Навпроти кожного іншого прописана команда. Зрозуміло, звідки кого викликали. У Печерова ця позиція порожня. Чому?

- Не я один такий. У багатьох закінчилися контракти і багато хто буде влаштовуватися на наступний сезон. Для цього є літо. Це міжсезонний період, коли команди компектуються на наступний сезон. У кого були укладені довгострокові контракти, на 2-3 роки, ті мають клуб. Це нормальна ситуація. Агент займається працевлаштуванням, дивиться. Зараз тільки липень, буде усе гаразд.

- Тобто літо – це не тільки час для тренувань у збірній, а й для пошуку нової команди.
- Цим займається агент. Моє завдання – тримати себе у формі, займатися своїми фізичними кондиціями, бути готовим. А питання підписання контракту лежить на агенті, який має знайти оптимальний варіант, підписати контракт на вигідних умовах.

- Ти готовий грати у будь-якому європейському чемпіонаті?
- Так, я вже грав у багатьох чемпіонатах. Знаю їхню специфіку, культуру. Адаптуюся будь-де.

- Зараз проходиш медобстеження (розмова відбулася під час диспансерізації збірної – ред.). Ніхто з лікарів не каже: молодий чоловіче, а вас я прошу залишитися?
- Слава Богу, так не кажуть (посміхається – ред.). Коли так будуть говорити, напевно вже можна закінчувати. Головне – здоров’я. Поки що усе гаразд, але у нас же така професія, що травми часом виникають нізвідки і можуть з’явитися будь-коли, тому від цього ніхто не застрахований. Але на даний момент часу почуваю себе добре і готовий до бою.

- З яким настроєм прибув на збори.
- З гарним, з позитивним. Давно не бачився з хлопцями. Буде добре з усіма зустрітися і провести час разом, два місяці підготовки а потім будуть ігри. Маємо постаратися виконати завдання, заради якого зібралися.

- Завдання не зовсім важке? Косово – незрозуміла команда, болгарів теж обігрували.
- Так говорити не можна. Баскетбол все одно і у Косово, і у Болгарії завжди був і є. І він не стоїть на місці. Усі команди прогресують і демонструють результат. Тому жодна гра не буде легкою Усі приїздять з однією метою – перемогти, посісти перше місце, вийти на чемпіонат Європи. Будемо боротися і сподіватися на гарний результат.
 

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.