вверх  обратно

Комиссия атлетов при ФБУ планирует бороться за права украинских баскетболистов

14.07.2016

В зв'язку з частими зверненнями гравців Вищої Ліги та Суперліги на порушення їх прав, систематичні невиплати заробітних плат та погрози з боку функціонерів клубів - була створена комісії атлетів при ФБУ. До якої входитять: Станіслав Медведенко, Андрій Лебедєв, Дмитро Забірченко, Дмитро Корабльов та Вадим Ісаченко.

Сьогодні на Президіумі ФБУ Станіславом Медведенко було підняте питання, щодо невиплати заробітних плат більшістю клубів Суперліги та Вищої Ліги і це стає неприємною закономірністю, яка впливає на якість Чемпіонату та якість українського баскетболу.

Нажаль, більшість гравців замовчують це питання боячись санкцій з боку клубів. Тому ми звертаємось до кожного гравця, чиї права були порушені і пропонуємо свою допомогу. Єдина наша зброя - це публічність і ситуацію необхідно вирішувати негайно.

Під час обговорення було отримано публічну згоду Президента ФБУ на підтримку у вирішенні проблеми систематичних невиплат і порушення прав гравців.

Ми збираємо інформацію про такі випадки, їх можна надіслати через Facebook будь-кому з членів баскетбольної комісії атлетів, або у повідомленні на сторінку: Facebook 

Добавил: Max
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.