вверх  обратно

Джером Рэндл не знает, сыграет ли он еще за Украину

22.03.2016

Американський захисник Джером Рендл отримав 2015 року громадянство України та зіграв у складі нашої національної команди на чемпіонаті Європи того ж року. У поточному сезоні він відіграв регулярний чемпіонат Австралії в складі Аделаїди, а потім перейшов до литовського Жальгиріса. У інтерв’ю Eurohoops.net Рендл згадав виступи за збірну України.

- Для мене то був корисний досвід. Особливий. Зважаючи на те, що країна переживала війну. Я відчував себе одним з тих людей. Перебуваючи з ними, я також відчував біль від війни. Кілька партнерів по збірній втратили родичів на війні. То що я мав відчувати, граючи за цю країну? Звичайно, честь. Я дійсно хотів виходити на майданчик і битися за них та їхню країну. Звичайно, ми не далеко пройшли на ЄвроБаскеті, але я отримав надзвичайний досвід.

- Чи зіграєш ще за Україну?
- Не знаю. У мене річний контракт. Якщо мене знову покличуть, тоді буде про що говорити з моїм агентом. Хто знає, як буде далі…

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.