вверх  обратно

Утверждены кандидатуры тренеров в сборные Украины

9.12.2015

Президіум Федерації баскетболу України затвердив кандидатури тренерів збірних команд України за віком, подані Тренерською комісією ФБУ.

Шляхом відкритого голосування члени Президії ФБУ голосували окремо по кожному кандидату, заслухавши представлення кандидатів Дмитром Базелевським.

Затверджено наступні кандидатури:

юнацька збірна U14 (дівчата): Жартун Валерій

юнацька збірна U14 (хлопці): Шаламов Дмитро

юніорська збірна U16 (дівчата): Чередніченко Олександр

юніорська збірна U16 (хлопці): Харчинський Андрій

юніорська збірна U18 (дівчата): Чек Елеонора

юніорська збірна U18 (хлопці): Ворона Олександр

молодіжна збірна U-20 (жінки): Вознюк Сергій

молодіжна збірна U-20 (чоловіки): Міхельсон Максим

Що стосується помічників тренерів, то обрані керманичі запропонують їх кандидатури на затвердження тренерської комісії ФБУ.

Зазначимо, що призначення тренерів відбулося за наступною схемою. До 15 жовтня 2015 року здіснювався прийом заявок кандидатів на посади тренерів збірних України за віком. На першому засіданні Тренерської комісії, що відбулося 27 жовтня 2015 року, обрано 16 кандидатів.

На другому засіданні Тренерської комісії, що відбулося 24 листопада 2015 року, члени ТК висунули кандидатів на тренерські посади на затвердження президії ФБУ.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.