вверх  обратно

В Киеве выбрали правление городской Федерации баскетбола до 2020 года

19.11.2015

17 жовтня в приміщенні Управління культури і спорту міста Києва відбулася звітно-виборна конференція Федерації баскетболу Києва.

Учасники заходу заслухали доповідь президента ФБУ Олега Рубана про роботу федерації у 2011-15 роках та звіт голови ревізійної комісії Прогожина А.М. за 2011-2015 роки.

Що цікаво, за 2014-15 роки на проведення турнірів, ремонтів спортмайданчиків, закупівлю спортивної форми було витрачено 1,390 млн грн та 80 тисяч євро. Здебільшого це кошти, надані спонсорами.

За підсумками звітів робота ФБК за період з 2011 по 2015 роки отримала оцінку "задовільно". За таке рішення проголосував 21 член ФБК з 25-ти присутніх (3 утрималися і 1 проти).

Також було створено Раду ФБК у складі 10 членів. За це рішення проголосували 20 членів ФБК з 25-ти.

Головне питання повістки денної - вибори правління ФБК на 2015-2020 роки. Рішенням більшості присутніх членів ФБК (14 з 25) на посаду президента міської федерації переобрано Олега Рубана.

Наприкінці конференції генеральний секретар Федерації баскетболу України Володимир Драбіковський назвав основні завдання для розвитку баскетболу у столиці:

- систему дитячих змагань необхідно проводити по принципу Ліги;

- вдосконалювати суддивство на всих змаганнях Києва, особливо це стосується дитячих турнірів. Матчі міської першості повинні судити найкращі та професійні судді;

- навести лад у змаганнях, що проводяться у Києві. Всі турніри повинні затверджуватися у ФБК;

- системне навчання тренерів. Кожен тренер повинен підтверджувати своє навчання та прогрес.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.