вверх  обратно

Тренерская комиссия ФБУ оценила выступления национальных сборных Украины

29.10.2015

Вперше в історії Федерації баскетболу України відбулося засідання тренерської комісії, в ході якого обговорювалися результати виступів збірних України всіх рівнів та вікових категорій на чемпіонаті Європи-2015.

Учасники комісії заслухали звіт всіх тренерів збірних команд України з баскетболу і обговорили кандидатури на посади тренерів збірних на наступний ігровий цикл.

У своїх доповідях тренери зробили основний акцент на проблемні моменти при підготовці та виступах збірних команд України на змаганнях цього року.

Потрібно відзначити, що цей рік був особливо важким для наших команд, враховуючи економічну та політичну ситуацію в країні. Але всі тренери провели свою роботу і команди взяли участь у континентальній першості.

Головним завданням було почути про ті складнощі або недоробки, з якими зіткнулися тренери, намітити шляхи для вирішення цих питань і втілити у життя в майбутньому.

За підсумками відкритого голосування членами Тренерської комісії, виступ команди юнаків U20 було визнано задовільним. Це єдина юнацька команда, яка залишилася в дивізіоні "А" на наступний рік, посівши 12-те місце. Виступи всіх інших команд більшістю голосів отримали оцінку "незадовільно".

Голова тренерської комісії Дмитро Базелевський зазначив, що результати баскетбольних збірних команд України в 2015 році повинні стати точкою відліку руху вгору. Потрібно провести багато роботи і кожна українська збірна повинна почати ріст як в плані результатів, так і в плані якості гри.

Тренерській комісії подано 31 заявку і 6 діючих тренерів збірних автоматично стали претендентами на наступний ігровий цикл. Ми залишили в списку 18 кандидатів. А на найближчому засіданні Тренерської комісії буде вирішено, хто готуватиме юнацькі збірні до наступного Чемпіонату Європи.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.