вверх  обратно

Михаил Бродский: "Выкуплю недострой возле Ипподрома и построю там Дворец спорта"

14.10.2015

В ефірі радіо "Вєсті" Михайло Бродський повідомив, що Україна прагне провести матчі однієї з груп ЄвроБаскету 2017 в київському Палаці спорту.

"Ми плануємо провести матчі однієї з груп ЄвроБаскету 2017 в київському Палаці спорту", - повідомив Михайло Бродський.

Крім того, Бродський зробить усе, щоб побудувати сучасну спортивну арену на місці льодового палацу біля Іподрому.

"Я робитиму все, щоб викупити недобудований льодовий палац біля Іподрому у Сергія Тарути і побудувати там хороший палац спорту. Я достукаюся з цим питанням до мера Києва Віталія Кличка", - зазначив Бродський.

Крiм того, президент Федерації баскетболу України в ефірі радіо "Вєсті" розповів про головні завданні, які він ставить перед собою на нинішній посаді:

"Я вирішив, що в Україні дітей потрібно забрати з вулиці, привчати до соціального явища, яким є баскетбол. Я працюю безкоштовно і отримую від цього величезне задоволення.  Мої головні завдання на цій посаді - здоров'я нації, соціальність. Я асоціюю баскетбол з любов'ю. Наш слоган: "Баскетбол – я люблю цю гру". Баскетбол повинен бути хай і не першим видом спорту, але й не другим в Україні.

Я замовив чотири фури, які будуть їздити по країні, для баскетболу 3х3. Цей вид спорту незабаром має стати олімпійським. Нещодавно наша жіноча збірна з цього виду спорту посіла друге місце на Європейських іграх у Баку.

Все, що ми зробили в Черкасах, перенесемо на всю країну. Будемо розвивати дитячі школи. Цього року в Україні вперше стартує Студентська ліга, в якій братиме участь 100 команд".

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.