вверх  обратно

"Закон о борьбе с коррупцией" положит конец договорным матчам

12.10.2015

В Будинку футболу ФФУ проходить семінар під назвою "Проблеми боротьби з корупцією та договірними матчами у футболі". Цей захід, організований УЄФА за участю ФФУ проти маніпуляцій в європейському футболі.

Президент ФФУ Андрій Павелко відкрив семінар вступним словом, в рамках чого повідав про перспективи "Закону про боротьбу з корупцією", який сам Павелко просуває у Верховній Раді.

"Робота щодо прийняття законопроекту ведеться в тому ж руслі, - повідав Андрій Васильович. - Він вже повністю розроблений, був переглянутий багатьма комітетами, а 7 жовтня я вже доповідав про нього з трибуни у Верховній Раді. Так, було сигнальне голосування, яке не зібрало більшість . Але це не основне голосування, а лише перевірка присутності і готовності до голосування депутатів на той чи інший момент.
Тоді це було в кінці робочого дня, і, на жаль, наші не зовсім дисципліновані депутати не проявили свої голоси. Але я знаю, що законопроект підтримується більшістю, а з присутніх на сигнальному голосуванні ніхто не висловився "проти".

Упевнений, все буде доопрацьовано найближчим часом, і в кінці листопада або початку грудня Президент підпише цей закон.

Тим більше, все більше мене просять прискорити прийняття закону, адже закон спрямований на боротьбу з договірними матчами у всьому спорті. Днями до мене звернувся з цим питанням Президент Федерації баскетболу України Михайло Бродський".

Нагадаємо, що раніше Михайло Бродський заявляв, що боротиметься зі ставками гравців і суддів на матчі за власною участю.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.