вверх  обратно

Украина - самая молодая участница Евробаскета-2015

4.09.2015

5 вересня національна баскетбольна збірна України розпочне боротьбу у рамках чемпіонату Європи 2015 року. Першими суперниками українців стануть литовці.

Після жеребкування було визначено, що Україна гратиме у категорії D і таким чином змагатиметься за перемогу з Литвою, Чехією, Естонією, Латвією і Бельгією. Прийматимуть Євробаскет-2015 чотири країни – Латвія, Німеччина, Франція і Хорватія. Україна теж мала бути однією з хостес-країн, але зважаючи на нестабільну ситуацію, ФІБА вирішила, що країна ще не готова. Тому Україна проводитиме Чемпіонат Європи у 2017 році.

Прес-служба Євробаскету-2015 на офіційному сайті чемпіонату відзначає одним з найдосвідченіших лідерів української команди Кирила Фесенка, ріст якого сягає 2,16 м. Слід зазначити, що тиждень тому Фесенко пошкодив собі щиколотку на тренуванні, але не зважаючи на це, він обов'язково гратиме на Чемпіонаті Європи.

"Україна досягла того, щоб бути проголошеною наймолодшою країною-учасницею Євробаскету-2015. Так як серед 12 гравців української команди жоден не є страшим 28 років", - зазначається на офіційному сайті ЧЕ.

Думки скептиків щодо участі українців дещо зменшились після гри з Італією, де Україна здобула перемогу. Вболівальники зазначають, що українська команда нарешті ожила під головуванням нового тренера Євгена Мурзіна. Однак негативні прогнози щодо національної збірної України все таки переважають. Це, звичайно, не може не хвилювати гравців.

"Принаймні на даний момент ми втихомирили всіх скептиків після перемоги над італійцями. І я не хочу ні від кого вибачень, мені хочеться тільки, щоб зник негатив зі всіх сторін", - зазначив український баскетболіст Кирило Фесенко.

Не пропустіть поєдинок України з Литвою, де українці покажуть всім, на що вони здатні! Тільки на "2+2" у суботу о 21:30.

Источник: 2+2

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.